Promotivne papirnate vrećice

 

Izrada kvalitetne promocije je u tome da naziv i jedinstveni logo Vaše tvrtke stavite na nešto korisno, kao što su to npr. rokovnici, kalendari, katalozi, prospekti i promotivne papirnate vrećice koje svoju zadaću obavljaju svakodnevno i konstantno.

Naši proizvodi koje Vam želimo predstaviti su dugo godina usavršavani raznim tehnikama kako bismo mogli u najkraćem roku udovoljiti Vaše potrebe i želje za domaćim kvalitetnim proizvodom. Ukoliko trebate reklamirati tvrtku ili možda promovirati neki proizvod te udovoljiti kupcu ili darivati Vaše poslovne partnere idealan promotivni materijal su promotivne papirnate vrećice.

Istaknite svoju poruku i poklanjajte sa stilom!
Timgraf media ima svoju vlastitu kreaciju te ukoliko Vam je potrebno nešto iz našeg stalnog programa slobodno nam se obratite s povjerenjem.

Timgraf meda d.o.o nudi Vam vrećice vlastite proizvodnje. Specijalizirali smo izradu promotivnih papirnatih vrećica i cjelokupnog promotivnog materijala (mat ili sjajno plastificirane). Kupac prema vlastitim željama bira gramažu papira.

Promotivne papirnate vrećice s mat ili sjajnom plastifikacijom su visokokvalitetne vrećice. Ojačane su na dnu i pod rukohvatima i imaju pletenu ručku u odgovarajućoj boji. Mogu biti u različitim tonovima i različitih dimenzija. Vrećice tiskamo tehnikom sitotiska.

Najekskluzivnija vrećica iz naše ponude koja je ujedno i vrećica za najzahtjevnije kupce je mat plastificirana vrećica .

Vrećice pogodne za svaku priliku su sjajno plastificirane vrećice.

Vrećice koje imamo u stalnoj ponudi moguće je isporučiti odmah.