Promotivni materijali


Mali ulog za veliki posao

Promotivni materijali služe prezentaciji aktivnosti vaše tvrtke na način malog uloga za veliki posao.

Tisak je idealan za sve tvrtke koje žele prenijeti poruku klijentu ali i osobama koje klijent susreće te na taj način stvoriti prepoznatljivi brend.
Višegodišnje iskustvo te suradnja sa renomiranim tvrtkama specijalizrala nas je u izradi grafičkih promotivnih materijala u svrhu kavalitetnog marketinga i promocije proizvoda. Prateći svjetske trendove nudimo uzradu cjelovitih rješenja za tisak.

Prepustite nama brigu oko grafičkog oblikovanja, tiska, plastifikacije, izrade kartonskih kutija i dorade cjelokupnog promotivnog materijala od tiska letaka, tiska kataloga , brošura, tiska prospekata, plakata, posjetnica, promotivnih papirnatih vrećica, roll up stalaka i ostalog.

Ukoliko trebate kvalitetan otisak, slobodno nas kontaktirajte! Iznesite svoje ideje ,planove i želje, a mi ćemo se pobrinuti prporučiti Vam odgovarajuću tehniku tiska i dorade, da realizirani rezultat bude istovjetan projekciji Vaših ideja na Vaše i naše zadovoljstvo.

Timgraf media d.o.o. je Vaš idealan partner za: tisak promotivnih materijala, izradu kartonskih kutija, plastifikaciju, štancanje, biganje, perforiranje i ricanje.

S nama je jednostavno i ugodno poslovati – nazovite ili pošaljite e-mail i uvjerite se u našu kvalitetu!

Za manje naklade preporučujemo Vam brzu i kvalitetnu uslugu digitalnog tiska i tisak iz role, a za velike naklade offsetni tisak.

S povjerenjem se prepustite nama i našem stručnom timu koji će Vas profesionalno uvesti u svijet tiska i dizajna! Kako bismo održali vrhunski standard i poziciju vodećeg brenda u tiskarskoj branši, značajnu pažnju posvećujemo izboru i provjerama dobavljača i kvalitete proizvoda. Stoga, nam je želja trajno održati uslugu najvišeg standarda te zadovoljiti visoke europske standarde, a sve u nastojanju da ugodimo poslovnim partnerima, jer samo zadovoljan partner osigurava naš uspjeh!